Personel Image

Taulant Hoxha

Drejtor ekzekutiv

Personel Image

Dren Puka

Drejtor i Departamentit për Hulumtim dhe Avokim

 • Rron Zajmi

  Drejtor për Financa dhe Administratë

 • Teuta Purrini Xhabali

  Zëvendës Udhëheqëse e Projektit | CEA

 • Edona Krasniqi

  Drejtore e Departamentit për Grantdhënje

 • Vjollca Sllamniku

  Zyrtare për financa dhe kontabilitet

 • Rina Dragidella

  Zyrtare për grante

 • Drini Gashi

  Zyrtar për teknologji informative

 • Rezar Miftari

  Zyrtar për logjistikë

 • Kaltrina Krasniqi

  Zyrtare për grante

 • Sevëm Potoku

  Asistente e zyrës

 • Besmir Radoniqi

  Asistent i hulumtimit

 • Ahmet Rushiti

  Menaxher i Projektit | EURC

 • Trina Binaku

  Zyrtare për ndërlidhje me grupe të qytetarëve

 • Blerta Aliu

  Zyrtare për Marrëdhënie me Publikun

 • Enes Toska

  Udhëheqës i Komponentës 3 | CEA

 • Parim Baftiu

  Administrator i Ueb Platformave | CEA

 • Ariana Peci

  Zyrtare për financa dhe administratë | CEA

 • Selvije Kurti

  Zyrtare për Ngritje të Kapaciteteve | CEA

 • Rudina Hasimja

  Specialiste për Ndërlidhje dhe Mobilizim të Qytetarëve | CEA

 • Uran Krasniqi

  Dizajner Grafik | CEA

 • Arber Gjoni

  Operator i kameres dhe Video montazher | CEA

 • Sara Salihu

  Zyrtare për ngritje të kapaciteteve dhe monitorim | EURC

 • Yllka Hoxha

  Menaxhere e financave | CEA

 • Krenare Lleshi

  Eksperte për Zhvillim të Kapaciteteve