LAJMI I FUNDIT: OSHC-TË E BALLKANIT MBLIDHEN NË PRISHTINË PËR TË RRITUR... më shumë
FONDACIONI KOSOVAR PËR SHOQËRI CIVILE

Programi i bursave të Fondacioneve për Shoqëri të Hapur- OSF

Nga tetori i vitit 2012, Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile – KCSF, është duke i administruar bursat e programit OSF për studime pastdiplomike në disa universitete të Europës Perëndimore. Shumica e bursave kanë të bëjnë me studime master MA, mirëpo ka edhe të tilla të cilat financojnë pjesërisht ose plotësisht studimet e doktoraturës PhD. Më specifikisht bursat e programit OSF, të cilat mund të aplikojnë shtetasit kosovarë janë: DAAD-OSI, Oxford University dhe Staffordshire University.
 

Regjistrohu në KCSF

Informohu mbi zhvillimet e fundit duke u regjistruar në databazën e KCSF-së Regjistrohu

Informatori Elektronik i KCSF-së

më shumë

Pyetjet më të shpeshta?

Kur do të ketë thirrje për propozime të reja nga programi për përkrahje të shoqërisë civile (CSF)?më shumë